Articole Gospodarie by

Aparitie presa – Directmm.ro ”Ziua Recoltei Sighetu Marmatiei 24.09.2023”

Articole recente

Ziua Recoltei Sighetu Marmatiei 24.09.2023

Zeci de producători, fermieri, întreprinzători și meșteri populari si-au prezentat roadele și produsele la Ziua Recoltei care a avut loc sâmbătă 23.09.2023 în municipiul Sighetu-Marmației, eveniment organizat de asociația Traistra cu bunătăți. Parcul central din municipiu, locul unde s-a ținut evenimentul, a fost plin de bunătăți și produse lucrate manual de meșterii maramureșeni.

Elementul de noutate al târgului a fost autoclava Magic Kukta, un aparat modern și inovator care se adreseaza atât gospodinelor căt și micilor fermieri în ceea ce înseamnă producția propriilor conserve de carne, legume și fructe. Vizitatorii au fost încăntați cât de simplu și rapid este procesul de producere a conservelor, dar și mai încântați de produsul final (conserva de carne de porc în suc propriu) după ce l-au degustat.
Deasemenea, cei care au vizitat standul butoaieinox.ro au putut alege o gama variata de butoaie din inox pentru depozitarea bauturilor spirtoase și nu numai.

Autoclava Magic Kukta de la butoaieinox.ro s-a bucurat de o atenție deosebită din partea publicului, vizitatorii fiind impresionați de versatilitatea și usurința de utilizare a acestui dispozitiv.

×