Articole Gospodarie by

Aparitie presa – DirectMM.ro ”Dunstulirea in Magic Kukta cu Gina Bradea”

Articole recente

Clipul publicat pe canalul lui Gina Bradea, în care promovează Magic Kukta, este o demonstrație a eficienței și utilității acestui produs inovator. Cu Gina Bradea ca ”ambasadoare entuziastă”, autoclava Magic Kukta este pregătită să revoluționeze modul în care oamenii abordează sterilizarea borcanelor în bucătărie.

În această perioadă una dintre cele mai importante și solicitante activități în gospodăriile maramureșenilor este procesarea diferitelor fructe sau legume care sunt transformate în gem, compot, bulion, zacuști de diferite feluri, pastă roșii/ardei, tocană de legume, ketchup, murături etc. Această activitate gospodărescă este o tradiție dar în același timp și o necesitate, conservarea fiind una din metodele larg răspâdite. Majoritatea gospodinelor sunt foarte atente la ingredinte, scopul fiind ca la final să rezulte un produs 100% natural, fară a folosi tot felul de conservanți și stabilizatori.

Una din cele mai populare și eficiente metode de conservare este sterilizarea sau dunstulirea cum este cunoscută în termenii populari. Metodele de sterilizare/dunstulire cunoscute ca Bain Marie (fierberea borcanelor în apă) sau la cuptor vin cu foarte multe neajunsuri: microorganismele nu sunt omorâte (bacterii, spori de mucegai sau fungi – de altfel acesta fiind și principalul motiv pentru care conserverele se strică), abur, cârpe, ziare, monitorizare permenentă etc.

Pentru a face o sterilizare/dunstulire corectă trebuie să fie respectate următorii parametrii de temperatură:

conservele de legume se sterilizează între 100-115 ℃ ( ex; zacusca, gem, bulion,ghiveci, tocană, pastă ardei/roșii etc)
compoturile se sterilizează la 100 ℃
conservele de carne 105 -115 ℃

În unitățile de alimentație publică sunt folosite aparate speciale pentru sterilizare denumite autoclave. Magic Kukta – butoaieinox.ro este o autoclavă special concepută pentru utilizare casnică cu ajutorul căreia veți putea steriliza/dunstulii legume și fructele în mod profesional, ba veți putea să vă produceți singuri și conserve de carne. Este extem de usor de utilizat, având panou de comandă prin intermediul căruia veți seta timpul și temperatura dorită/recomandată astfel borcanele fiind corect sterilizate. Magic Kukta – butoaieinox.ro vine echipat cu manometru, termometru, supapă siguranță, suport borcane, manual de utilizare cu regimuri de sterilizare ( ex: conserva carne porc: temperatura 110 ℃, timp 40 minute; zacusca/tocană/ghiveci: temperatura 100 ℃, timp 15). Magic Kukta – butoaieinox.ro este un produs robust și versatil, durata de viață a produsului fiind de peste 50 ani!

Într-un parteneriat inovator, vloggerița Gina Bradea și brandul Magic Kukta și-au unit forțele pentru a aduce o soluție modernă și eficientă în bucătăriile din România: o autoclavă de ultimă generație, creată sub marca butoaieinox.ro, care face procesul de sterilizare al borcanelor cu dulceață, murături, bulion, zacusca și conserve de carne (pui, porc, vânat etc.) mai simplu și mai rapid ca niciodată.

Într-un clip demonstrativ, publicat pe canalul său de YouTube, Gina Bradea a prezentat cu entuziasm rețeta sa de gem de vișine, realizată cu ajutorul Magic Kukta. În timp ce își pregătea delicioasa conservă, Gina a împărtășit bucuria că a scăpat de etapele laborioase de sterilizare în cuptoare, de oalele de pe aragaz, sau de disconfortul căldurii în casă. Cu un zâmbet larg pe chip, Gina Bradea a declarat: „Sunt fericită și rad cu gura până la urechi că am scăpat de sterilizat în cuptoare, ceaune, de căldura din casă, de chin. Vă prezint prima autoclavă produsă în România! Este ceva nou pe piață, e o bijuterie! Imediat am sterilizat borcanele cu gem de vișine, fără chin, fără multă muncă și sunt perfecte, ca la fabrică!”

Prin parteneriatul cu Gina Bradea, Magic Kukta a obținut o platformă puternică de promovare, iar clipul publicat pe canalul ei de YouTube a strâns zeci de mii de vizualizari în câteva zile.

Parteneriatul dintre Gina Bradea și Magic Kukta aduce în prim-plan soluții inovatoare în bucătării și le oferă pasionaților de gătit o nouă modalitate de a-și simplifica procesul de preparare și conservare a alimentelor. Clipul publicat pe canalul lui Gina Bradea, în care promovează Magic Kukta, este o demonstrație a eficienței și utilității acestui produs inovator. Cu Gina Bradea ca ”ambasadoare entuziastă”, autoclava Magic Kukta este pregătită să revoluționeze modul în care oamenii abordează sterilizarea borcanelor în bucătărie.

În concluzie procesul de sterilizare/dunstulire este esențial să fie corect făcut, iar corect făcut înseamnă că în timpul sterilizării se ating temperaturi de minim 100 ℃, presiunea la rândul ei având un rol important ( raportul dintre presiune și temperatură crește puterea de sterilizare).

×