Articole Gospodarie by

Aparitie presa – Directmm.ro „butoaieinox.ro a avut o lansare spectaculoasă a clipului de promovare” cu Sorin Tanase

Articole recente

Compania butoaieinox.ro a atras atenția publicului din Baia Mare și nu numai, lansând un clip de promovare amuzant pentru gama sa de butoaie din inox alimentar.

”Această campanie inovatoare, zicem noi, a reușit să aducă împreună doi dintre cei mai îndrăgiți artiști, actorul Dan Cordea și cunoscutul comediant Sorin Tănase. Este un concept creativ și amuzant în același timp. Noi spunem că s-a remarcat în online prin originalitatea sa și prin abordarea inedită a subiectului: de ce este benefică trecerea de la butoaiele arhaice din lemn, foarte apreciate la noi în Maramureș – țara lemnului, la butoaiele din inox alimentar.

Pot să vă dezvălui în premieră că acest clip este primul episod dintr-un serial cu Tănase și Cordea, în care vom dezvălui atât secrete cât și informații valoroase despre calitatea superioară și utilitatea butoaielor din inox alimentar, în utilizarea lor în diverse domenii precum industria alimentară, vinicolă, farmaceutică sau a produselor chimice. Până la urmă acesta și este scopul campaniei noastre” a declarat Marian CONDRAT, manager butoaieinox.ro.                                                                                                                                               

Actorul Dan Cordea și comediantul Sorin Tănase au adus umorul în reclama de succes a companiei butoaieinox.ro

Umorul lui Sorin Tănase și jocul actoricesc remarcabil al lui Dan Cordea reușește să prezinte publicului larg avantajele și versatilitatea butoaielor din inox alimentar. Butoaiele din inox alimentar au câștigat o popularitate tot mai mare în ultimul timp, datorită caracteristicilor lor de rezistență, durabilitate și igienă. Acestea sunt ideale pentru depozitarea și transportul produselor alimentare și a altor lichide (vin, pălincă, bere, coniac etc.), oferind o soluție sigură și eficientă în industrie.

Managerul de la butoaieinox.ro, Marian Condrat, a conchis: ”Suntem încântați să colaborăm cu doi artiști de prestigiu pentru această campanie de promovare. Am dorit să aducem o notă de originalitate și distracție în reclama noastră și totodată să educăm publicul, transmițând informațiile esențiale într-un scurt clip amuzat. Și credem că am reușit să obținem acest lucru! Sperăm că publicul va aprecia creativitatea și mesajul transmis și ne va urmări continuarea serialului Gusturi în contradictoriu cu Dan Cordea și Sorin Tănase.”

 

Clipul de promovare va fi difuzat atât pe canalele de televiziune locale și naționale, cât și pe youtube și pe pagina oficială de facebook: Butoaie inox – Camarus.

Vezi articolul in Directmm.ro

×